Forårskoncerten

- lørdag den 16. maj 2015  

Bestilling af billetter kan kun ske via mail:


mail@roedhusgaarden.dk


Bestillingen skal indeholde navn, adresse samt telefonnummer.

Operaen · Galleri Rødhusgaarden · Kystvejen 91 · Rødhus · 9490 Pandrup

Tlf. 98 24 94 50  ·  mail@roedhusgaarden.dk

Følg os på Facebook. Klik her !

Galleri Rødhusgaarden har adskillige gange haft besøg af sopran/tenor-duoer, og det er jo ganske oplagt, idet netop disse stemmetyper i de fleste operaer sætter sig på partierne som førsteelsker og førsteelskerinde - og således løber med nogle af de mest geniale og ikoniske arier og duetter i operalitteraturen.


Aftenens to solister har gennem de sidste 15 år på operascenerne både herhjemme og i udlandet lagt stemme og krop til særdeles mange af de berømte førsteelskerpar i både det italienske, tyske og franske repertoire. Kristine Becker Lund har fra en helt ung alder forbløffet både publikum og anmeldere med sin usædvanlig helstøbte stemme, som kan være både voldsom og smidig, både hård og blød, men hele tiden med en ødselhed af overtoner.

Bo Kristian Jensen er fra en hel familie af tenorer, så vuggegaven har været ganske betragtelig. Læg oven i hans ubesværede og klangrige tenor et scenisk nærvær, der gør, at publikum og anmeldere igen og igen roser hans dramatiske præstationer for deres autenticitet og troværdighed.


Koncert klokken 20.00 - dørene åbnes klokken 19.15


I pausen bydes der på et glas sprudlende Crémant D’Alsace Calixte og kransekage.


Billetpris, alt inklusiv:  Kr. 350,-

(Unummererede pladser)

Uddannet i solistklassen ved Det Fynske Musikkonservatorium, herunder diverse studierejser til Europa og USA.

Videre uddannelse på Opera Akademiet ved

Det Kongelige Teater, hos Professor Kirsten Buhl Møller, hvor hun blev færdig i 2004. Debuterede  på Den Kongelige Opera i 2003 som Barbarina i Mozarts Figaros Bryllup.


Hun har siden sunget en lang række hovedpartier i ind- og udland. Blandt andet som Pamina i Tryllefløjten på Den Jyske Opera og Theâtre du Capitole i Toulouse i Frankrig, titelrollen i Massenets opera Thaïs i Santiago i Chile,  Madame Butterfly på Rialto Teatret og Den Fynske Opera, Grevinden i Figaros Bryllup på Rialto Teatret og Århus Sommeropera, Frasquita i Bizets Carmen på Det Kongelige Teater samt Violetta/Sieglinde i Verdi/Wagner Cabaret på Den Fynske Opera.


Kristine Becker Lund er en efterspurgt lied- og oratoriesanger og har således været solist i mange sammenhænge med de fleste af landsdelsorkestrene, senest ved Odense

Symfoniorkesters Nytårskoncert-turné i januar 2015.


Deltog i Hendes Majestæt Dronning Margrethes statsbesøg i Sydkorea i 2007 som solist ved dronningens gallamiddag.

Kristine Becker Lund

Sopran

Uddannet ved Oberlin Conservatory of Music i Ohio samt ved Opera Akademiet ved

Det Kongelige Teater i København.

Var i en årrække medlem af solistensemblet ved Den Kongelige Opera i København, hvor han sang roller som Tamino, Don Ottavio, Camille de Rosillon, Emilio i Partenope og Grev Almaviva i Barberen i Sevilla.

Internationalt har han blandt andet medvirket ved operaproduktioner på Deutsche Oper am Rhein, Operafestivalen i Aïx en Provence, The BBC Proms i Royal Albert Hall og senest som Arturo i Puritanerne af Bellini på Opera Nordfjord i Norge.

Af andre betydelige roller kan nævnes, Nemorino i Elskovsdrikken, Alfredo i La Traviata, Mime i Siegfried, Magaldi i Evita, Tybalt i Romeo og Julie, Pinkerton i Madama Butterfly samt Fantomet i Lloyd-Webbers Love Never Dies på Det Ny Teater i København.


Som oratoriesanger har han sunget et bredt repertoire spændende fra alle J. S. Bachs store oratorier og passioner, Händels Messias, Mozarts Requiem og Haydns Skabelsen, til romantiske store værker som Schumanns Das Paradies und die Peri, Rachmaninovs Vesper og Puccinis Missa di Gloria.

Bo Kristian Jensen

Tenor

Debuterede i 2002 fra solistklassen.


Uddannet på musikkonservatorier i Odense, Århus, Hannover samt New York.


Har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland.


I de senere år har han navnlig fokuseret på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied.

Tilknytning til Det Kongelige Opera Akademi og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Aktiv foredragsholder om musik- og kulturhistoriske emner, konferencier til koncerter samt erfaring som teaterinstruktør.

Jakob Beck

Pianist